Speciaal voor Paaspop introduceert Brand een limited edition bier: Paaspop Blond.
Speciaal voor Paaspop introduceert Brand een limited edition bier: Paaspop Blond. Foto: Max Kneefel
+VIDEO

Brand, Sligro en Paaspop luiden festivalseizoen in met gloednieuw biertje

Algemeen 5.629 keer gelezen

VEGHEL | Speciaal voor Paaspop, dat plaatsvindt tussen vrijdag 29 en zondag 31 maart, introduceert Brand een limited edition bier: Paaspop Blond. Een ongefilterd, blond speciaalbier met een licht fruitige smaak en een hint van banaan. Het bier is gebrouwen in samenwerking met Paaspop en Sligro. 

Paaspop Blond is tijdens het festival zowel op tap als fles verkrijgbaar en op de camping in blik. Vanaf 4 april kunnen liefhebbers ook terecht voor het speciaalbier bij de Sligro. Paaspop Blond is de perfecte dorstlesser in de vroege voorjaarszon en staat symbool voor een heerlijk zonnig samenzijn met vrienden.Paaspop Blond heeft een fruitig aroma en is licht troebel. Het bier is gebrouwen met citrahop en paradijszaad, waardoor de smaak fris en de afdronk scherp is. Dit levert een  fruitig speciaalbier op, met 6,5 procent alcohol.

‘Het is fris, fruitig en niet te zwaar’
Om dit ongefilterde blonde bier te brouwen, sloegen Paaspop, Sligro en Brand de handen ineen. “Samen kozen we voor de beste ingrediënten - water, gerstemout, tarwemout, kandijsuiker, hop en paradijszaad - en proefden we tot we met volle overtuiging konden zeggen: Ja dit is ‘m. Dit bier past perfect bij Paaspop”, zegt Nils Reichhardt, meesterbrouwer van Brand. Peter Sanders, organisator van Paaspop, is het daarmee eens: “Het Paaspop Bier van Brand sluit perfect aan bij ons festival: het is fris, fruitig en niet te zwaar. Een heerlijk festival bier dus.”

Beschikbaarheid
Het blonde speciaalbier wordt tijdens Paaspop aan het festivalpubliek gepresenteerd en is daarna vanaf 4 april bij de zelfbedieningslocaties van Sligro als limited edition verkrijgbaar. Bij aankoop maken klanten kans op kaartjes voor Paaspop 2025. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant