Stolen Moments is een rhythm & bluesband uit Gemert en Veghel.
Stolen Moments is een rhythm & bluesband uit Gemert en Veghel. Foto:
+ VIDEO

Back to the roarings sixties in De Afzakkerij met Stolen Moments

Kunst en cultuur 673 keer gelezen

VEGHEL | In De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel is zondag om 15.00 uur een optreden van de onvervalste rhythm & bluesband Stolen Moments te bezoeken. De bandleden spelen en zingen bekende en minder bekende rhythm & bluesnummers uit de ‘roaring sixties’ van onder andere Joe Henry, Rolling Stones, Chuck Berry, JJ Cale en John Mayall. De toegang tot het optreden is gratis.

Stolen Moments is een rhythm & bluesband uit Gemert en Veghel. Na veel vallen, opstaan, audities en weer doorgaan, hebben ze uiteindelijk hun vaste bezetting gevonden. Jong en oud verstaan elkaar goed en deze combinatie pakt goed uit. Zij vinden het geweldig om bekende, maar ook de wat minder bekende nummers te spelen, waar ze veel voeling mee hebben zoals It’s Not Easy (Stones), Jigsaw Puzzle Blues (Fleetwood Mac) en Hideaway (Eric Clapton) of Keep On Running (The Spencer Davis Group). Ook de afwisseling in stevig en meer ingetogen repertoire, spreekt erg aan. Repeteren doen ze ook op de Noordkade.

Joost van der Hagen
Bassist Joost van der Hagen heeft driekwart van zijn leven in bands gespeeld, zoals Hey Joost! (hoe toepasselijk), Space Cowboys en Jarvis Perception. Het laatste kwart is voor Stolen Moments. Vrijwel elke zondagmiddag zit hij normaliter achter de knoppen van het mengpaneel van de Afzakkerij. Ook de programmering is al die jaren op de Noordkade in zijn handen en zelfs nog ver daarvoor. Zondag staat hij voor de verandering zelf weer eens op het podium met zijn muziekmaten.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant