Adverteren in Veghel en omstreken

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om jouw doelgroep in Veghel en omstreken te bereiken, dan is adverteren in Stadskrant Veghel een goede keuze. Deze krant is namelijk de meest gelezen publicatie in de regio van Veghel en biedt jou de mogelijkheid om jouw boodschap onder de aandacht te brengen van een groot en betrokken publiek.

Advertentie plaatsen

Heb je interesse om een advertentie te plaatsen of wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Bij ons ben je aan het juiste adres en staan we klaar om je te helpen bij het bereiken van jouw doelstellingen!


Adverteren in Veghel

Meer informatie over adverteren in Stadskrant Veghel?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Je kunt contact opnemen via info@talvimediacentrum.nl
of door te bellen naar T. 0412 - 745 999
(maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur).
We staan je graag te woord en helpen je graag verder om jouw boodschap effectief te communiceren naar jouw doelgroep in de regio van Veghel.

Wij bieden diverse mogelijkheden om jouw advertentie in Veghel en omgeving tot een succes te maken, zowel in de krant als online.

Jouw doelgroep op een effectieve manier bereiken

Als je jouw doelgroep in Veghel en omgeving op een effectieve manier wilt bereiken, dan is adverteren in Stadskrant Veghel een logische keuze. Ons huis-aan-huisblad heeft een oplage van 21.000 exemplaren en is daarmee de ideale manier om wekelijks een groot aantal inwoners van Veghel en omstreken lokaal te bereiken via advertenties en redactionele artikelen. Op deze manier vergroot je jouw zichtbaarheid en naamsbekendheid in de regio en trek je de aandacht van potentiële klanten.

Onze lokale nieuwswebsite, Kliknieuwsveghel.nl, is een uitstekend platform om jouw boodschap onder de aandacht te brengen van de mensen in de regio. Met meer dan 380.000 pageviews per maand bereik je een groot publiek en vergroot je jouw zichtbaarheid in Veghel en omgeving.

Stadskrant Veghel kort samengevat:

• Oplage krant: 21.000 exemplaren
• Verspreidingsgebied: Veghel en omstreken
• Verschijningsdag: woensdag
• Nieuwssite kliknieuwsveghel.nl: 380.000 pageviews per maand

Bedrijf, product of dienst promoten in Veghel en omgeving?

Als je op zoek bent naar professioneel advies en persoonlijke begeleiding bij het plaatsen van een advertentie in Veghel en omstreken, dan ben je bij Stadskrant Veghel aan het juiste adres. Onze ervaren adviseurs staan voor je klaar en luisteren naar jouw wensen en doelen. Op basis daarvan stellen ze een voorstel op dat perfect bij jouw bedrijf en doelgroep past.

Wil je adverteren in Stadskrant Veghel?

Deadline aanleveren advertentie: dinsdag 12.00 uur
De aanleverspecificaties vind je hier.
Aanleveren via: stadskrant@stadskrantveghel.nl.

Bij Talvi Mediacentrum

ben je van harte welkom op ons kantoor in Uden We ontvangen je graag op afspraak, zodat we de tijd kunnen nemen om jouw wensen en doelen te bespreken. Ons kantoor is gelegen aan de Loopkantstraat 25 en gemakkelijk te bereiken. Kom gerust eens langs en ontdek wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.Kantoor van Stadskrant Veghel aan de Loopkantstraat in Uden


Adverteren in meerdere gebieden

Als je op zoek bent naar een groter lokaal bereik dan alleen Veghel en omstreken, dan ben je bij Stadskrant Veghel aan het juiste adres. Ons huis-aan-huisblad wordt niet alleen verspreid in Veghel en omstreken maar ook in andere regio's zoals Oss, Uden, Boxmeer, Cuijk, Gennep en Gemeente Den Bosch. Met ons grote bereik en jouw unieke boodschap kunnen we samen bekijken hoe we jouw doelgroep optimaal kunnen bereiken. Laat ons weten wat je nodig hebt en we helpen je graag verder.

De diensten van Talvi Mediacentrum

Bij Stadskrant Veghel bieden we niet alleen de mogelijkheid om te adverteren in Veghel en omgeving, maar ook een breed scala aan andere diensten voor ondernemers. Zo kunnen wij bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en beheren van jouw website en social media kanalen, het creëren van een herkenbare huisstijl en het promoten van jouw bedrijf. Wil je meer weten over onze diensten en hoe wij jouw onderneming verder kunnen helpen groeien? Bekijk dan onze mediabrochure en neem contact op met onze adviseurs, wij staan klaar om je te adviseren en ondersteunen.