Afbeelding

Het Bloemenhuis Veghel sluit noodgedwongen haar deuren

Centrum 7.498 keer gelezen

VEGHEL | Het Bloemenhuis Veghel, gevestigd in het oude pand van Van Schie in het Veghelse centrum, sluit na zes maanden alweer haar deuren. Eigenaresse José van Bosbeek heeft klachten aan haar gewrichten en kan geen personeel aankomen om zichzelf te ontlasten. “Het gaat me nauw aan het hart, maar ik moet het verstand boven het gevoel laten spreken”, aldus Van Bosbeek. De deuren van de bloemenwinkel gaan morgen (vrijdag) definitief dicht.

Tot en met vrijdag 26 april is er een opheffingsuitverkoop van kracht. Tijdens de laatste dagen kunnen klanten profiteren van maar liefst 50 procent korting op alle accessoires in de winkel.


José van Bosbeek (R) nam de zaak over van Dick van Schie (L).

 “Dit is dé kans om iets moois te scoren voor een geweldige prijs. Kom gezellig langs en deel je herinneringen aan Het Bloemenhuis Veghel. Jullie steun betekent alles in deze tijd. Ik wil alle klanten bedanken voor het vertrouwen”, besluit Van Bosbeek.

Pand
Het is nog niet bekend wat er met de winkel gaat gebeuren. Geïnteresseerden in de bloemenzaak of het pand kunnen contact opnemen met 0641968052.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant