Kevin Scholten, Ruben van Goor, Jasper van Goor en Maik van Breda lanceren iets nieuws.
Kevin Scholten, Ruben van Goor, Jasper van Goor en Maik van Breda lanceren iets nieuws. Foto:
WINACTIE

Hemels: Pop-up familiecamping bij Hemelrijk

Algemeen 1.675 keer gelezen

ERP/VOLKEL | Dé familiecamping van Nederland opent deze zomer haar deuren. Vanaf 9 juli tot 6 september kun jij op luxe wijze kamperen bij de buurman van BillyBird Park Hemelrijk. Het recreatiepark in Volkel staat al jarenlang bekend vanwege de vele binnen- en buitenspeeltuinen, het strandbad en overige attracties. Camping Hemels en Hemelrijk willen door deze samenwerking niet alleen voor kinderen, maar ook voor ouders een plek creëren waar elke dag weer iets nieuws te beleven valt. De glamping geeft aan alles te bieden voor een ultieme vakantie.

De camping focust zich voornamelijk op families die zorgeloos met vakantie willen. Zo hebben bezoekers gratis toegang tot het kinderpark, zijn er luxe accommodaties en is de camping voorzien van vele activiteiten. En zelfs aan de echte kampeerders is gedacht, want Camping Hemels biedt ook de mogelijkheid om te kamperen met je eigen tent, caravan of camper. ‘’Het unieke aan onze camping is niet alleen de luxe accommodaties en voorzieningen. Maar juist het geweldige park Hemelrijk. Het park heeft voor iedere leeftijdscategorie een speeltoestel en zelfs een achtbaan. Wat wil je nog meer?’’, aldus Camping Hemels. “Het is natuurlijk super om als kind naar Hemelrijk te gaan; met de Camping erbij, maken we de ervaring helemaal af”, vertelt Maarten Derks van Hemelrijk.

Nostalgische plek
Het concept is ontstaan door vier jonge ondernemers uit Erp die actief zijn in de evenementenbranche. Ruben van Goor en Kevin Scholten zijn actief als verhuurders van slaapaccommodaties op onder andere festivals en Jasper van Goor en Maik van Breda organiseren diverse evenementen waaronder Het Verzet Festival. Door de coronacrisis hebben beide partijen hun krachten gebundeld en willen Nederland verblijden met een nieuw concept. Hemelrijk is voor de heren een bijzondere plek waar ze veel hebben meegemaakt. “Aangezien we hier al van jongs af aan komen, is Hemelrijk echt een nostalgische plek voor ons geworden. Het BillyBird Park was daardoor ook onze eerste keuze toen we met het idee kwamen om een camping te starten”, legt Ruben van Goor van Camping Hemels uit.

Beachbar
Naast het recreatiepark is er in de ochtend voor kinderen van alles te doen, zoals puzzelen, kleuren, knutselen en activiteiten zoals quizjes en spelletjes. In de middag laten ze de bezoekers de vrije loop en kunnen ze genieten van het prachtige Hemelrijk.
Ook voor volwassenen valt er veel te beleven. De camping bevat een beachbar waar ouders in de middag en avond kunnen genieten van wat hapjes en drankjes, terwijl het personeel een oogje in het zeil houdt bij de kinderen. “In de middag is het gezellig bij de beachbar, maar in de avond begint het pas. Met een iedere dag een thematisch diner, spelletjesavonden en live muziek. Wij zorgen op een veilige manier voor een en al vermaak”, zegt Maik van Breda, mede-oprichter van Camping Hemels.
Zowel BillyBird Park Hemelrijk als de heren van camping Hemels kunnen niet wachten tot het zo ver is en hopen zo veel mogelijk mensen te zien. Ben jij nog op zoek naar een vakantie voor de hele familie? Het is mogelijk om een accommodatie of kampeerplaats te bemachtigen via de website www.campinghemels.nl. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij.

Check onze Facebookpagina voor een gave winactie! 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant