De jubileumcommissie van TV Frisselstein met van links naar rechts: Danny van Heeswijk, Ron van de Klundert, Richella de Beer, Sara van Asseldonk, Hugo van Haaren en Paul Dane.
De jubileumcommissie van TV Frisselstein met van links naar rechts: Danny van Heeswijk, Ron van de Klundert, Richella de Beer, Sara van Asseldonk, Hugo van Haaren en Paul Dane.

TV Frisselstein viert 70-jarig bestaan met jublieumweekend

Overige sport 1.159 keer gelezen

VEGHEL | TV Frisselstein bestaat dit jaar 70 jaar en dat moet gevierd worden. Het weekend van 1 juni is daarom uitgeroepen tot een jubileumweekend. De Veghelse tennisvereniging heeft zelfs een heuse jubileumcommissie in het leven geroepen.

Op vrijdag 31 mei, zaterdag 1 en zondag 2 juni is er van alles te doen bij Frisselstein. Het programma bestaat uit de volgende feestelijk activiteiten: Op vrijdagavond is er een pubquiz, voor en door Frisselstein. Zaterdag gaat men tennissen en padellen tijdens een groot Husseltoernooi.
“Om 16.00 uur geven we het jubileum een formeel tintje met een woordje van de voorzitter. Hierbij zijn, naast alle leden, ook de oud-leden van harte welkom. Per slot van rekening hebben zij ook bijgedragen aan het behalen van dit jubileum. Zaterdagavond is er een barbecue en aansluitend een (besloten) swingende feestavond voor de leden en hun partners”, vertelt Hugo van Haaren namens de jubileumcommissie van Frisselstein.

Katertoernooitje
De zondag staat in het teken van bijkomen van de zaterdagavond. Daarom is er dan een jeu-de-boules katertoernooitje op de nieuwe jeu-de-boules banen. Dit in combinatie met een brunch. “Als speciale aanbieding kunnen nieuwe leden vanaf het jubileumweekend tot het einde van dit jaar lid worden voor 70 euro. Ze mogen dan onbeperkt gebruik maken van onze padel- , kunstgras- en gravelbanen”, besluit Van Haaren.

Meer informatie via: www.tvfrisselstein.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant