Mai Tran opent samen met haar kinderen Tuyen en Quyen de nieuwe zaak in de Kalverstraat.
Mai Tran opent samen met haar kinderen Tuyen en Quyen de nieuwe zaak in de Kalverstraat.

Nieuwe nagelsalon in het centrum van Veghel geopend

Algemeen 4.989 keer gelezen

VEGHEL | Mai Beauty Nails, een oase van nagelverzorging en elegantie in het Veghelse centrum, heeft op dinsdag 30 april haar deuren geopend. Onder leiding van de bevlogen onderneemster Mai Tran, belooft deze nieuwe bestemming een wereld van verfijning te brengen naar de Kalverstraat 13a.

De 36-jairge onderneemster Tran brengt een frisse benadering van nagelverzorging naar Veghel, met vriendelijke deskundige vaardigheden en een speciale stijl. De opening werd verricht door haar twee kinderen, Tuyen en Quyen, 10 en 6 jaar oud, die de ceremonie bijzonder maakten met een vleugje familie- en Veghels ondernemerschap. Het volledige interieur van My Beauty Nails is ontworpen en handmade door haar echtgenoot Phuc Nguyen, eigenaar van PM Interieurbouw in Veghel.

Mai Beauty Nails biedt een scala aan diensten, van asian-style nail-art tot klassieke french manicures, gellak en innovatieve biab-technieken. Alleen een manicure, pedicure of voetverzorging in een ontspannen massagestoel behoort ook tot de mogelijkheden. Als waardering voor trouwe klanten, biedt de salon 10 euro korting bij een volle stempelkaart. Bovendien is er een starters korting tot en met 30 juni van 5 euro per persoon bij besteding van meer dan 40 euro per persoon.

Voor een verwenmoment kan men dagelijks vanaf 9.30 uur vrijblijvend binnenlopen of een afspraak maken. Voor afspraken neem dan contact op met Tran via: 0642377897 of mail naar: maitran8787@gmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant