Afbeelding
Foto: Vincent van den Boogaard

Onder meer BZB, Kraantje Pappie, en Drukwerk op FestyLand

Kunst en cultuur 427 keer gelezen

VOLKEL | De organisatie van FestyLand heeft de line-up bekendgemaakt van het evenement dat op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober plaatsvindt op BillyBird Hemelrijk in Volkel. Op het programma staan onder andere Kraantje Pappie, BZB, La Fuente, Drukwerk. 

De Festivaltuin van het Zuiden trapt op vrijdag 4 oktober af met FestyLand – LIVE. Op het programma staan dan vooral livemuziek, pop en meer. Natuurlijk staat BZB op het affiche, maar ook Baby Blue keert weer terug op de Mainstage van FestyLand, exact 2 jaar na dato sinds het debuut van leadzanger Dion in 2021. Ook de Tribute Tempel en The Pub zijn dit jaar terug, waar men onder andere kan genieten van tributes van Het Goed Doel en AC/DC. Het feestpaleis; Why Show Serious!? wordt weer door de mannen van Effe Serieus gehost.

FestyLand FIËSTA
Op zaterdag 5 oktober passeren pop, dance, 90’s, R&B en feestmuziek de revue tijdens FestyLand - FIËSTA met onder andere Kraantje Pappie, La Fuente, Outsiders, FeestDJRuud ‘The Neverending Feest’ en Roxy Dekker.

Tickets
De area’s die beide dagen geopend zijn zoals het Festivalcafé, de house stage, disco stage en de urban/guilty pleasure stage maakt de organisatie later bekend. De kaartverkoop is reeds gestart en tickets zijn te koop vanaf 24,50 euro. Let op, prijs stijgt wanneer de kaartverkoop overgaat naar de laatste en duurste ticketfase.

Heerlijk Hemelrijk Festival
Op zondag 6 oktober wordt het terrein al voor de 10e keer omgetoverd tot Heerlijk Hemelrijk Festival; een dag die echt voor iedereen is, met een relaxte sfeer, heerlijk eten en drinken, en activiteiten voor jong en oud. De kaartverkoop voor het steevast uitverkochte festival start woensdag 24 april om 19:00 uur via de website heerlijkhemelrijkfestival.nl.

VrijMiBo
Voorafgaand aan FestyLand LIVE wordt voor de derde keer een grote vrijdagmiddagborrel georganiseerd. Waar bezoekers voor 5 euro extra met collega’s, relaties en vrienden terecht kunnen voor een voor een drankje en optredens. Na deze VrijMiBo start aansluitend het programma van FestyLand LIVE. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant