5000 euro voor de aanschaf van een rolstoelbus voor Daantje Jansen.
5000 euro voor de aanschaf van een rolstoelbus voor Daantje Jansen. Foto:

Bookies maakt twee keer 5000 euro over naar goede doelen

Algemeen 932 keer gelezen

VEGHEL | Bookies een boek met een doel vierde vorig jaar november het tienjarig bestaan met een feestweek met speciale acties. Dankzij de succesvolle verkoop van tweedehands boeken en enkele ruimhartige donaties van particulieren heeft Bookies onlangs aan twee goede doelen elk een bedrag van vijfduizend euro overgemaakt.

De eerste bijdrage is gegaan naar de ouders van Daantje Jansen als bijdrage in de aanschaf van een rolstoelbus. Daantje is een 3-jarig meisje dat geboren is met een dubbele en gecombineerde herseninfarct. Daar bovenop heeft ze ook een hoog niveau epilepsie, zware spasmen en is ze visueel beperkt. Voor de toekomst kan Daantje niet meer in een personenauto vervoerd worden en zijn de ouders genoodzaakt een rolstoelbus aan te schaffen. Bookies heeft aan deze lieve familie een bedrag van 5000 euro overgemaakt als bijdrage in de aanschaf van die noodzakelijke rolstoelbus welke er daadwerkelijk gaat komen.

Niek & Co
De tweede bijdrage is gegaan naar de stichting Niek & Co uit Eerde. De familie Bekkers exploiteert daar een kleinschalig logeerhuis voor kinderen vanaf 5 jaar met een beperking of ontwikkelingsstoornis. Zij kunnen er in een weekend verblijven zodat hun ouders en de rest van de familie even tot rust kunnen komen. Met deze bijdrage wil de stichting een klein dierentuintje aanleggen en een rolstoelschommel laten plaatsen.

Ook 5000 euro voor Niek en Co.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant