Team Veghelse Quiz van de bibliotheek.
Team Veghelse Quiz van de bibliotheek. Foto:

Er moeten zich meer teams inschrijven voor de Veghelse Quiz, anders gaat het feest niet door

Algemeen 1.968 keer gelezen

VEGHEL | De Veghelse Quiz is op zoek naar teams die mee willen doen aan de dorpsquiz op vrijdag 31 maart. “Er hebben zich op dit moment 31 teams ingeschreven. Dat is veel te weinig”, vindt Natasja de Groot, chef organisatie van de Veghelse Quiz. Vorig jaar kende de quiz 52 deelnemende teams. “Dat is echt het minimum. Dus bel je buren, vrienden, dansclub et cetera en doe mee, “, zegt De Groot.

De achtste editie van de Veghelse Quiz staat inmiddels in de steigers, maar De Groot maakt zich zorgen over het aantal inschrijvingen. “We hopen dat er nog een aantal teams bijkomen, anders weet ik niet of de quiz doorgaat. Dat zou ontzettend jammer zijn. Dan hebben we alles voor niks gedaan.”
Inschrijven kan via: www.bibliotheekmeierijstad.nl. Ook de kinderquiz keert in 2023 terug. “In tegenstelling tot voorgaande jaren kan de kinderquiz ingeleverd worden en kijken wij hem na. Tijdens de uitslagenmiddag wordt de winnaar bekend gemaakt en beloond met een mooie prijs”, legt De Groot uit.
De Veghelse Quiz begint op 31 maart om 19.00 in de Veghelse bibliotheek. Het ingevulde quizboekje moet voor 23.00 op dezelfde plek zijn ingeleverd. Deelname kost 17.50 euro per team.

Uitslag
De uitslag is dit jaar compleet anders dan men gewend is en volgt op zondag 16 april in de Veghelse bibliotheek. Hoe die middag er precies uit komt te zien, is nog niet duidelijk.

Uit de krant