Afbeelding

Ladies’ Circle De Leijgraaf maakt de kerst net wat mooier

Algemeen 1.096 keer gelezen

VEGHEL/UDEN | Ladies’ Circle De Leijgraaf wil graag de kerst voor veel kinderen net wat mooier maken. Daarom organiseren ze dit jaar voor de dertiende keer de hartverwarmende Kerstwensboomactie. Door het geven van een cadeautje aan zoveel mogelijk minder bedeelden kinderen uit de regio, proberen de dames van Ladies’ Circle De Leijgraaf de Kerst zo feestelijk mogelijk te maken.

In samenwerking met dertien basisscholen en twee bedrijven gaan ze deze bijzondere actie organiseren.

Wat houdt de actie in?
Na Sinterklaas staan er op diverse basisscholen een kerstboom met kersthangers. Op deze hanger staat voor wie het cadeautje bedoeld is, dus jongen of meisje met leeftijd. De leerlingen van deze scholen zijn gevraagd om mee te doen met deze actie. Zij kunnen, met toestemming van hun ouder(s)/ verzorger(s), een hanger uit de boom nemen en kopen een geschikt cadeautje voor het kind op de kersthanger ter waarde van 5 euro. Het cadeautje wordt vervolgens ingepakt (voorzien van de kersthanger) en onder de kerstboom neergelegd. Wij van Ladies’ Circle De Leijgraaf zorgen dat het cadeautje nog voor de kerstdagen bij de goede doelen/gezinnen terecht komt. Op deze manier hopen we de Kerst voor veel kinderen meer kleur te kunnen geven.

Ook iets bijdrage aan de Kerstwensboomactie?
Naast het inzamelen van cadeautjes op de scholen is het ook mogelijk om een cadeautje te schenken via de webshop. Ladies’ Circle De Leijgraaf koopt van dat bedrag een cadeautje. De actie loop tot en met woensdag 14 december.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant