Gratis voorstellingen in de Blauwe Kei.
Gratis voorstellingen in de Blauwe Kei.

Filmfestival voor vrijwilligers uit Meierijstad

Algemeen 455 keer gelezen

VEGHEL | Vrijwilligers zijn enorm belangrijk in onze samenleving. Er gebeurt in Meierijstad ontzettend veel dankzij deze mensen, die zich vrijwillig inzetten voor hun medemens, activiteiten organiseren of helpen bij bijvoorbeeld het vele werk dat binnen een vereniging moet gebeuren. Gemeente Meierijstad is erg trots op deze vrijwilligers en wil hen graag persoonlijk bedanken door een filmfestival te organiseren.

Wegens het grote succes van de voorgaande filmfestivals biedt gemeente Meierijstad de vrijwilligers van Meierijstad op zaterdag 10 december een gratis bioscoopbezoek aan in theater de Blauwe Kei in Veghel. Het filmfestival is voor de mensen die zich vrijwillig inzetten in de gemeente Meierijstad. De vrijwilligers kunnen een keuze maken uit drie actuele films. Er zijn per film 440 stoelen beschikbaar en er is één consumptie na afloop per persoon inbegrepen. Men kan zelf een plek uitkiezen in de zaal. Reserveringen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Welke films?
De volgende films zijn geselecteerd voor het filmfestival:
- 13.00 uur: Silence of the tides
- 16:00 uur: Ticket to Paradise
- 20.00 uur: Bullet train

Aanmelden met actiecode
Vrijwilligers kunnen zichzelf vanaf nu aanmelden voor één film naar keuze aanmelden. Alle vrijwilligersorganisaties van Meierijstad hebben per mail een persoonlijke uitnodiging ontvangen met daarin een actiecode. Via deze actiecode kan men zich aanmelden voor één film naar keuze. Aanmelden kan via: www.blauwekei.nl/vrijwilligersdag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant