Unica ICT Solutions tekent voor hoofdsponsorschap
Tennis en Padel De Krekel.
Unica ICT Solutions tekent voor hoofdsponsorschap Tennis en Padel De Krekel. Foto: Alla Sherstobitova Fotoleven

Unica ICT Solutions tekent voor hoofdsponsorschap Tennis en Padel De Krekel

Algemeen 691 keer gelezen

MARIAHEIDE | Tennis en Padelvereniging De Krekel heeft voor de komende drie jaren een hoofdsponsor aan zich weten te binden. Unica ICT Solutions, partner in veilige, effectieve en efficiënte ICT-oplossingen, met vestigingen in Son (Eindhoven), Deventer en Lemelerveld, gaat intensief samenwerken met de vereniging. Het contract werd onlangs getekend door beide partijen. 

Voorzitter Hans Kanters is bijzonder content met de sponsoring door Unica ICT Solutions. “Wij wilden vanuit de sponsorcommissie graag invulling geven aan het hoofdsponsorschap, om zo voor onze leden extra meerwaarde te kunnen bieden en onderscheidend te kunnen blijven in de regio. Vanaf het eerste moment was er een klik tussen Unica ICT Solutions en De Krekel, wat heeft geresulteerd in deze prachtige samenwerking.” Ook Hanneke Ketelaars, eigenaresse van De Krekel, is blij met de samenwerking en benadrukt de prettige contacten met de hoofdsponsor. “Zo’n enthousiaste hoofdsponsor in combinatie met onze actieve vereniging op het park, dat kán de komende jaren alleen nog maar meer successen gaan brengen”, aldus Ketelaars. 


Unica ICT Solutions tekent voor hoofdsponsorschap Tennis en Padel De Krekel. - Alla Sherstobitova Fotoleven.

Directeur Business Development & Marketing, Dennis van de Burgt is verheugd met de samenwerking. “Naast het dagelijks realiseren van mooie ICT-oplossingen bij onze klanten, vinden we het ook belangrijk om sportiviteit, ontspanning en gezelligheid met elkaar te verbinden. Allemaal elementen die je ervaart bij een vereniging als De Krekel.”

Dennis van de Burgt (Unica ICT Solutions) Hanneke Ketelaars en Hans Kanters.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant