Donna van den Bosch is projectleider VOLOP Meierijstad.
Donna van den Bosch is projectleider VOLOP Meierijstad. Foto:

‘Loop jij rond met een plan voor een leegstaand winkelpand’

Algemeen 1 keer gelezen

VEGHEL | VOLOP Meierijstad houdt op donderdag 22 september van 15.30 tot 17.30 uur een bijeenkomst in de Veghelse bibliotheek. “Loop jij rond met een plan voor het invullen van een leegstaand winkelpand in het centrum van Veghel? Of heb je hierover ideeën die je graag zou willen delen? Dan zien we jou graag verschijnen bij de interactieve bijeenkomst van VOLOP Meierijstad op donderdag 22 september”, vertelt Donna van den Bosch, projectleider VOLOP Meierijstad.

Het doel van de VOLOP Meierijstad bijeenkomst is lokale initiatieven een kans geven in leegstaande panden. Iets wat in Veghel nog niet echt lukt. En daarom is het volgens Van den Bosch super belangrijk dat geïnteresseerden komen luisteren naar de mogelijkheden.
VOLOP Meierijstad wil leegstaande panden vullen met kleinschalige en lokale initiatieven. Het is een samenwerking tussen de gemeente, centrummanagement, VOLOP Brabant en de provincie.

Kijk op www.volopmeierijstad.nl voor meer informatie. Aanmelden kan ook op die website. Een mailtje sturen naar Donna kan via: donna@volopmeierijstad.nl.

Uit de krant

Uit de krant