De deelnemers bij elkaar.
De deelnemers bij elkaar. Foto:

Deelnemers Fight Cancer Night maken kennis met elkaar

Sport 1.601 keer gelezen

VEGHEL | De voorbereidingen voor de Fight Cancer Night 2022 zijn van start gegaan. De zestien deelnemers hebben op zaterdag 15 januari kennis gemaakt met elkaar, de trainers en de kickbokssport. De Fight Cancer Night in Boerdonk staat gepland op zaterdag 3 september.

De Meierijstad Fight Cancer Night is een evenement waarin ondernemers of deelnemers namens een bedrijf samen strijden tegen kanker. Ook dit jaar is het streven om zoveel mogelijk geld op te halen voor Kika & Fight Cancer. 

Energie
De vechters komen uit verschillende dorpen uit de complete regio. “Zo hebben we maar deelnemers uit Erp (3), Boekel (1), Zijtaart (1), Beek en Donk (1), Mariaheide (1), Eerde (1), Boerdonk, Volkel, Uden, Heeswijk-Dinther, Berlicum, Keldonk en Handel. Kortom de regionale bekendheid van het evenement is stijgende. Op 15 januari kwam de groep voor het eerst compleet bij elkaar voor een nadere kennismaking en een individuele en groepsfoto-shoot. De stemming zat er al direct goed in. Op deze eerste dag na de avondlockdown bleek wel dat iedereen vol energie aan de slag wilde gaan”, vertelt Antoon Donkers namens de organisatie.

Meer info?
Check www.fightcancernight.nl voor meer informatie. “Daar vindt u alle informatie en een overzicht van de deelnemers. Binnenkort kunt u daar ook de fighters steunen met een donatie aan Kika of Fight Cancer”, besluit Donkers. 

De deelnemers van links naar rechts: zittend Dennis Schurmann, Bart Bekkers, Aukje Kuijpers, Michelle van Hoof, Karlijn Riem. 
Staand an links naar rechts: Erik de Vries, Roel Naus, Jouk van Berlo, Willem Wijnen, Kim Bekkers, Luuk van de Tillaar, Meike van Zutphen, Lindsay van den Elzen, Jan de Jong, Julian van Boxtel, Camilo Rodriquez

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant