Luc van Lieshout uit Veghel van Circus Caps na de première in Rotterdam.
Luc van Lieshout uit Veghel van Circus Caps na de première in Rotterdam. Foto:

Talentenfestival voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking

Kunst en cultuur 486 keer gelezen

VEGHEL | In samenwerking met Fabriek Magnifique houdt Stichting Vrienden van Poehaa op zaterdag 6 juli een Talentenfestival in het Julianapark in Veghel. “Wij roepen ouders, verzorgers en begeleiders van kinderen of jongeren met een verstandelijke beperking op om zich aan te melden”, aldus René Hildesheim, de drijvende kracht achter de stichting en het Talentenfestival.

Het Talentenfestival richt zich specifiek op kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking. Hildesheim: “We willen bijdragen aan een creatieve invulling in het leven van kinderen en jongeren met verstandelijk of meervoudige handicap. We bieden ze een uitdaging om hun talenten te organiseren en te ontwikkelen.” Geïnteresseerden kunnen deelnemen aan workshops, van 11.15 tot 11.55 uur en van 13.00 tot 13.40 uur, met keuze uit vijf categorieën: percussie, circus, theater, beeldend en dans.
“Deelnemers worden ingedeeld in kleine groepen van maximaal acht personen en bezoeken twee verschillende workshops om verschillende talenten te verkennen en te ontdekken”, legt Hildesheim uit. De organisatie van het Talentenfestival is in handen van: Wieke van der Heiden, oud-projectleider bij Fabriek Magnifique en Chantal Wolters en Rene´ Hildesheim, de drijvende krachten achter onder andere Circus Caps.
“Heeft u interesse om uw kind, pupil of bewoner hieraan te laten deelnemen? We kunnen ons voorstellen dat u er eerst meer over wil weten. Daarom zijn wij bereikbaar voor vragen en nadere toelichting. Neem contact op met mij via: circuscaps@gmail.com”, besluit Hildesheim.

Het Talentenfestival wordt mede mogelijk gemaakt door: HandicapNL, Brownies & downieS, Brabant Cultuurfonds, Gemeente Meierijstad, VSB-fonds, Stichting SFO en Stichting MILO.

Luc van Lieshout uit Veghel van Circus Caps na de première in Rotterdam.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant