Met de hulp van een hond werden verschillende containers gecontroleerd.
Met de hulp van een hond werden verschillende containers gecontroleerd.
VIDEO

Zeven personen aangehouden, vermoedelijk drugscontainer aangetroffen

Algemeen 5.273 keer gelezen

VEGHEL | De politie heeft dinsdag- op woensdagnacht zeven personen aangehouden op verdenking van poging tot inbraak. Op de Inland Terminal Veghel aan de Marconiweg in Veghel is tevens een open container aangetroffen. Vermoedelijk gaat het om een drugscontainer. De politie kan dit echter nog niet bevestigen.

“Naar aanleiding van een melding van een verdachte situatie hebben we vannacht op de Marconiweg in Veghel zeven personen aangehouden. Wij doen op dit moment nader onderzoek naar de intenties van de verdachten. Daartoe doen we onderzoek op het bedrijventerrein, nemen we verklaringen af en bekijken we camerabeelden”, meldt een woordvoerder van de politie. 

Politiehond
Naast de politie kwam ook de douane ter plaatse met een politiehond. Zij hebben meerdere containers gecontroleerd. Het is niet bekend of er iets is aangetroffen.
De politie wil niet laten weten of er drugs is gevonden of iets anders. Getuigen melden dat de inbrekers sporttassen bij zich hadden.


Rotterdam en Antwerpen
Met afvaarten naar Rotterdam en Antwerpen is er veel bedrijvigheid aan de kades van Inland Terminal Veghel (Van Berkel Logistics).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant