Spelers van sv Ruwaard.
Spelers van sv Ruwaard.

Ruwaard ruikt eerste winst in competitie

Voetbal 478 keer gelezen

OSS | Sv Ruwaard is dit seizoen hekkensluiter in de vijfde klasse G, maar pakte al wel een punt meer dan in de laatste twee seizoenen. Trainer Ger Romeijnders hoopt dit seizoen op minimaal zes punten. En de eerste winst in de competitie sinds 19 april 2015. "We ruiken punten en een overwinning. Er zijn zeker ploegen die we kunnen verslaan."

Romeijnders werd vorig seizoen met SCMH, maar is nu in de kelder beland met sv Ruwaard. "Bij mij is niet het gevoel ontstaan dat ik hier al klaar ben. Ik zie vooruitgang en dat hoor ik ook van echte clubmensen. Ook de supporters zien meer voetbal dan voorgaande jaren. Al is het frustrerend dat we soms met hoge uitslagen verliezen. Ik ben zelf nieuwsgierig waar onze groei gaat eindigen. Kunnen we wellicht in de toekomst richting middenmoot stijgen?" Binnenkort gaan beide partijen om de tafel over een mogelijke contractverlenging.

Spelers
Op spelersgebied hoopt Ruwaard zich in de winterstop te versterken met een speler van een lager team van Woezik. "En andere jongens hebben al aangegeven volgend seizoen bij Ruwaard te willen voetballen. Al zijn er ook weer spelers die afhaken, het is geen doorsnee club. Er moeten wat dingen gebeuren. We hebben versterking nodig om een volgende stap te zetten." Nieuwtje: A1-doelman Colin van Beers maakt het seizoen af als eerste doelman.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant