De Krekel in Mariaheide vanuit de lucht.
De Krekel in Mariaheide vanuit de lucht.

Jacco Eltingh opent drie nieuwe padelbanen bij Tennis & Padel De Krekel

Sport 1.522 keer gelezen

MARIAHEIDE | Tennis en Padel de Krekel in Mariaheide opent op woensdag 8 juni drie gloednieuwe padelbanen. Met deze nieuwe aanwinsten komt het totaal aantal padelbanen op maar liefst elf. Daarmee is De Krekel het grootste outdoor padelpark van Nederland. Hanneke Ketelaars, het gezicht van De Krekel, laat weten dat er volgende week woensdagavond een spectaculaire opening is. 

De opening wordt woensdag verricht door Jacco Eltingh. Oud-proftennisser Eltingh heeft op de wereldranglijst in het enkelspel positie 19 behaald en in het dubbelspel was hij met zijn maatje Paul Haarhuis zelfs nummer 1 van de wereld. Momenteel is hij Technisch en Commercieel directeur bij de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB). “Voor de kids is er van alles te beleven. Zo mogen zij padel spelen tegen oud-Grand Slamkampioen Jacco Eltingh. Dat is toch hartstikke gaaf. Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met De Krekel. Een mooi moment om even een kijkje te komen nemen”, vertelt Ketelaars.

Spectaculaire rally’s
Na de opening geven Nederlandse top jeugdspelers een demowedstrijd padel. Ketelaars legt uit: “Padel is een hele leuke kijksport, de spelers zullen spectaculaire rally’s laten zien waar u en uw kinderen zeker enthousiast van worden. Het is een mooie kennismaking met de sport.”
Iedereen is van harte uitgenodigd om op de avond bij de opening aanwezig te zijn. De opening van de drie nieuwe padelbanen begint om 19.30 uur.
Meer informatie over De Krekel is te vinden op: www.tennispadeldekrekel.nl. Daar kunnen volwassenen zich ook aanmelden voor een gratis proefles padel op zondag 12 juni om 09.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant