Toerclub Erp houdt veldtoertocht

Sport 540 keer gelezen

ERP | Toerclub Erp organiseert op zondag 30 december hun jaarlijkse veldtoertocht. "We bieden iedere fietsliefhebber de mogelijkheid om aan het eind van 2018 nog eenmaal sportief uit te pakken. Dus twijfel niet langer en pak je fiets op, dan maken we er samen nog een gezellige en sportieve dag van", laat de organisatie weten.

Speciaal voor deze veldtoertocht zijn de bossen rondom Erp voor één keer het domein van de mountainbikers. De organisatie vervolgt: "Om het parcours eens flink te veranderen hebben we beide routes van 30 en 45 kilometer aangepast. Het parcours zal nog steeds over de singletracks door de Goorse bossen en 't Hurkske gaan maar toch verrassend anders zijn. Uiteraard is de route geschikt voor zowel de geoefende biker als ook voor de recreatief ingestelde toerfietser. Daarbij helpen onze leden de deelnemers met oversteken waar de route doorgaande wegen kruist. We gaan er dan ook vanuit dat iedere deelnemer kan genieten van onze volledig uitgepijlde routes."
Voor beide routes is halverwege één pauzeplaats georganiseerd waar men diverse versnaperingen worden aangeboden. Inschrijven en starten voor de veldtoertocht kan op zondag 30 december vanaf 08.30 uur tot 10.00 uur bij de kantine van voetbalclub RKVV Erp aan Den Uil 3 in Erp. Na afloop is hier ook de gelegenheid om te douchen, de fiets schoon te spuiten en is de kantine geopend. Voor nadere informatie bezoek: www.tcerp.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant