Techniek liet de korfbalsters in de steek in Sporthal Ter Aa

'Panne' met schotklok geeft vervroegt einde wedstrijd

Sport 434 keer gelezen

ERP – De techniek liet de korfballers van Korfrakkers en het bezoekende Prinses Irene in de steek. Kort na het begin in de tweede helft gaf de schotklok er de brui aan en moest de wedstrijd gestaakt worden.

Prinses Irene was het die de wedstrijd opende met een strafworp. Het werd 0-2 en daarna begonnen de vrouwen uit Erp aan hun score. Het lukte Prinses Irene om hun voorsprong vast te houden tot 2-4.  Daarna startte Korfrakkers een inhaalrace waardoor de score naar een voorsprong van 7-4 veranderde. Beide teams bleven scoren waardoor in de eerste helft veel doelpunten te noteren vielen. De rust werd met een 11-7 voorsprong voor De Korfrakkers ingegaan. Kort na het begin van de tweede helft in Sporthal Ter Aa moest de wedstrijd gestopt worden door technische problemen met de schotklok. Reparatie wilde niet lukken en zal het restant op een andere datum worden vastgesteld. Voor zover nu staat de volgende wedstrijd van De Korfrakkers op 13 januari gepland uit tegen Swift.