Deze week hebben Frank vd Heijden (Geel-Zwart), Hanneke Smabers (Adidas) en John Verkuijlen (sport2000) het contract getekend.
Deze week hebben Frank vd Heijden (Geel-Zwart), Hanneke Smabers (Adidas) en John Verkuijlen (sport2000) het contract getekend.

Geel-Zwart en Sport2000 verlengen sponsordeal

Sport 890 keer gelezen

VEGHEL | De samenwerking tussen Geel-Zwart en de combinatie Sport2000/Adidas heeft tot verlenging van het sponsorcontract geleid. Beide partijen hebben het contract met maar liefst zes jaar verlengd.

Sport2000 en Adidas sponsoren opnieuw Dames 1 en Heren 1 met kleding, sticks en schoenen.
De hele club krijgt keepersmaterialen en ballen. Bovendien profiteren alle leden van 10 procent korting op de Geel-Zwart tenues en alle overige hockey-aankopen bij Sport2000. John Verkuijlen, eigenaar van de Veghelse sportwinkel: "Als sportman met een dochter bij Geel-Zwart ben ik blij iets voor Geel-Zwart te kunnen doen. De reclameborden en verdere uitstraling maken het ook zakelijk verantwoord. Een win-win situatie dus."
Scheidend voorzitter Frank van der Heijden wilde dit voor zijn afscheid nog afwikkelen: "Ik wil dit soort zaken graag met een gerust hart kunnen overdragen. Dat is gelukt", zegt hij tevreden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant