Eerste zege voor Skunk
Eerste zege voor Skunk Foto's Theo de Vrede

Skunk pakt eerste overwinning in eerste divisie

Sport 426 keer gelezen

VEGHEL- Na 7 nederlagen was het voor de Veghelse heren tijd om de eerste winst te pakken. Afgelopen zaterdag lukte dat tegen het hoog geklasseerde Velo uit Wateringen. Setstanden 25-22, 25-20, 24-26, 20-25, 15-9

Skunk begon fel, een goede service was de basis van de dag. Velo kon niet combineren en door een goede blokzetting wist Skunk een goede voorsprong op te bouwen. Ondanks enkele slechte beslissingen van de scheidsrechter kon Skunk de eerste twee sets redelijk gemakkelijk binnenhalen. Ook de derde set leek een makkelijke prooi te worden, op een 23-19 voorsprong keerde het tij echter. Door enkele pass en aanvalsfouten wist Velo de set alsnog te pakken. Een enorme domper voor de Veghelse mannen. In de vierde set bleef Skunk ook achter de feiten aanlopen. Een gelijk opgaande vijfde set bracht de beslissing. Bij een 9-9 stand kwam Jos de Wit aan service en wist met zijn sprongservice de wedstrijd uit te serveren. Ondanks de overwinning staat Skunk nog op de laatste plek maar komt dichterbij de nummer 11. Aankomende week mag Skunk aantreden tegen de reserves van Sliedrecht sport. Om 16.45 uur wordt er gespeeld in sporthal de Basis in Sliedrecht.