Het nieuwe bureau zal geleid worden door Ron van Zelst (roem) en Arjan Harms (WOP).
Het nieuwe bureau zal geleid worden door Ron van Zelst (roem) en Arjan Harms (WOP).

Roem events en WOP smelten samen: ‘We willen groeien’

Zakelijk 1.421 keer gelezen

VEGHEL | Het Veghelse roem events en WOP uit Oosterhout gaan samen verder als één bureau. Het betreft een gelijkwaardige samensmelting van de twee Brabantse bureaus en door de bundeling van krachten nestelt de nieuwe organisatie zich gelijk in de nationale top van de eventbranche. Het nieuwe bureau wordt geleid door Ron van Zelst (roem) en Arjan Harms (WOP). Het nieuwe bureau gaat WOP heten. 

“WOP had nu eenmaal de oudste rechten en bovendien hebben we pas laten berekenen dat WOP een merkwaarde vertegenwoordigt, vergelijkbaar met die van Ronaldo. Beetje zonde om dat overboord te kieperen... Zonder dollen: het had net zo goed roem kunnen gaan heten, of een heel nieuwe naam krijgen. Maar waarom investeren in iets, terwijl je geld en energie ergens anders in kan steken? Ron en ik waren er vrij snel uit dat het WOP moest worden”, vertelt Harms over de samensmelting.
Veghelaar Van Zelst vult aan: “Daar kijk ik nu echt naar uit, samen optrekken en de wereld veroveren. Precies de reden dat ik deze stap maak: we willen groeien. Schaalvergroting en dat weer doorvertalen in voordelen voor onze bestaande en ook nieuwe klanten. Het geeft heel veel energie, voor mij is dit de ideale stap in de uitbouw van mijn business. Zeker ook omdat de klik tussen de twee bureaus zo groot is, we vullen elkaar perfect aan.” 

Groten der aarde
Harms sluit zich graag aan bij de woorden van zijn collega: “Precies! We deden ieder voor zich al prachtige events en elk ook best voor de groten der aarde. Of in ieder geval Nederland. Ik weet dat Ron inderdaad graag wil groeien, erg ambitieus is. Natuurlijk onderschrijf ik dat helemaal, maar voor mij en de overige Woppers is die klik echt het allerbelangrijkste. Dat is ook zo met opdrachtgevers, die graag zaken met ons doen en in dit geval ook met onze nieuwe zakenpartner.”

Twee kapiteins
Voorlopig blijft voor beide bureaus nog alles even bij het oude, zoals dat plechtig diplomatiek altijd wordt genoemd.
Roem events gaat rustig transformeren in WOP en WOP gaat een nieuwe toekomst in, met twee ervaren kapiteins aan het roer. Met een zeer ervaren team erachter. En met een nieuwe dosis energie.

Wil je meer weten over WOP? Neem dan een kijkje op: www.wop.nl.

Uit de krant