Afbeelding
Foto:

Door het oog van de camera

Kunst en cultuur 710 keer gelezen

VEGHEL | Natuurvereniging IVN Veghel heeft op woensdag 24 april natuur- en macrofotograaf Bjorn van Lieshout uitgenodigd voor een presentatie van zijn natuurfoto’s. Van Lieshout: “Wat zie jij als je naar de natuur kijkt? En is dat hetzelfde als wat een ander ziet? Waar de één een vies beest ziet, ziet de ander een bijzondere kever. Waar de één een kikkerpoel ziet, ziet een ander een ecologisch landschapselement. Hoe we naar de natuur kijken wordt bepaald door wie we zijn. Door onze opvoeding, onze opleiding, onze interesses en nog veel meer factoren.” Tijdens deze avond neemt Van Lieshout de bezoekers mee en laat hij de natuur zien zoals hij die beleeft: door de lens van de camera.

De presentatie is in het Pieter BreughelHuis in Veghel en begint om 20.00 uur. Aan het bijwonen van deze avond zijn geen kosten verbonden.
Als macrofotograaf ziet Van Lieshout details die voor veel anderen verborgen blijven. Hij neemt je mee in zijn wereld van verwondering en laat je de natuur op een compleet nieuwe manier beleven. Je ziet dingen die je normaal niet ziet. De wereld van planten, paddenstoelen en bovenal insecten ziet er ineens heel anders uit, als je het beleeft door het oog van de camera. Meer informatie is te vinden op: www.ivn-veghel.nl.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant