Afbeelding

AED overgedragen aan Het Rode Kruis en de EHBO-vereniging

Gezondheid 1.023 keer gelezen

VEGHEL | De officiële overdracht en contractondertekening met Het Rode Kruis, de EHBO-vereniging Veghel en Veghel HartSave was op maandag 30 oktober. In de weken voorafgaand aan de overdracht heeft de logistieke groep van Veghel HartSave en de elektricien van Het Rode Kruis de AED-kast met AED geplaatst en aangesloten op het elektriciteitsnetwerk.

De AED was al 24/7 operationeel met een nieuwe kast middels de actie van de Hartstichting, gesponsord door de Vriendenloterij en beschikbaar gesteld door Veghel HartSave aan Het Rode Kruis.
Veghel HartSave bedankt deze organisaties voor hun bijdrage. Ze roepen potentiële vrijwilligers in de omgeving van de Evertsenstraat op om de training van Reanimatie en AED-hulpverlener te gaan volgen. De vorige week door de Hartstichting getoonde tv-spot gaf aan dat ondanks de inmiddels 170.000 burgerhulpverleners in Nederland er nog steeds nieuwe hulpverleners nodig zijn en in het bijzonder in deze omgeving. Aanmelden als burgerhulpverlener kan via: www.hartslagnu.nl.
Inlichtingen/vragen via:
info@veghelhartsave.nl en/of 06-31948129.

Voorzitter Rode Kruis Meierijstad, de heer Paul Streppel en Klaas Haan, voorzitter Veghel HartSave feliciteren elkaar met overdracht en ondertekening.
Voorzitter Rode Kruis Meierijstad, de heer Paul Streppel en Klaas Haan, voorzitter Veghel HartSave feliciteren elkaar met overdracht en ondertekening.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant