Afbeelding

BBF met CB Milton een van de topacts op de Noordkade

Algemeen 238 keer gelezen

VEGHEL | BBF is zich al enkele weken aan het voorbereiden op het optreden voor het festival Fabriek Magnifique in Veghel. Dankzij de ondernemers op de Noordkade wordt er op de Noordkade een magnifiek programma neergezet voor het Veghelse publiek. Met op zaterdagavond 23 juli van 22.00 uur tot 23.15 uur BBF met CB Milton. De entree is gratis.

BBF verzorgt ook dit jaar, net als twee jaar geleden, een bijzondere act. De band heeft een samenwerking gezocht met een Nederlandse zanger en rapper CB Milton. Bij het publiek bekend van de nummers Send me an angel en It's a Loving Thing.

CB Milton
CB Milton windt met zijn enthousiasme, vriendelijkheid, bescheidenheid, maar vooral door zijn zangtalent het publiek in slechts enkele minuten om zijn vinger. In combinatie met het strakke en ervaren bigband-orkest wordt dit een speciale performance. CB Milton zal samen met BBF een ode brengen aan de groten der aarde. Een zeer afwisselend programma met muziek van onder andere Frank Sinatra, James Brown, Michael Jackson en Amy Whinehouse.

BBF
BBF heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een krachtig allround Bigband orkest. Het orkest bestaat uit enthousiaste muzikanten onder leiding van Marc van Kessel. Inmiddels heeft BBF een indrukwekkend lijstje van artiesten opgebouwd die zij mochten begeleiden. Maar ook zonder artiesten zijn ze goed in staat het publiek te vermaken met verschillende genres muziek. Fabriek Magnifique is duurt van 22 tot en met 24 juli.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant