Het initiatief begon weken terug in Erp, waar het een doorslaand succes was.
Het initiatief begon weken terug in Erp, waar het een doorslaand succes was.

'De mafste dag van je leven'

Algemeen 697 keer gelezen

VEGHEL | De Coronacrisis heeft ons leven volledig op zijn kop gezet. Ook in Meierijstad is er in korte tijd veel veranderd. Evenementen en activiteiten zijn geannuleerd of verplaatst. Maar dat wil niet zeggen dat er nu niets te doen is. Organisaties en ondernemers zijn ontzettend creatief en hebben diverse mooie en leuke initiatieven opgezet. Elke week zet UITpunt Veghel er één in het zonnetje.

Vandaag de super vette online UITjes van Uitjesbazen. Ook in deze lastige tijden is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning. Samen gek doen, sociale contacten en lachen is juist in deze tijd erg belangrijk. Uiteraard wel volgens de adviezen van het RIVM. De UITjesbazen hebben daarom vijf super spannende, gekke en lachwekkende home games bedacht. Ga vanuit huis de strijd aan met je vrienden, familie of collega's.
Zo kun je kiezen uit onder andere 'de mafste dag van je leven' waarbij je allerlei crazy opdrachten ontvangt op je mobiele telefoon of tablet. Een escaperoom waarbij je opgesloten zit in je eigen huis of kun je kiezen voor een online bingo. Er zijn mogelijkheden genoeg.
Kijk voor meer informatie of andere leuke online UITjes op: www.uitpuntveghel.nl.

Zelf ondernemer en heb je een leuk initiatief? Neem dan gerust contact op via info@uitpuntveghel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant