In de Fabriekswinkel is kunst en design te zien en te koop.
In de Fabriekswinkel is kunst en design te zien en te koop.

Gezocht: vrijwilliger in kunst en design

Algemeen 412 keer gelezen

VEGHEL | Op de Noordkade in Veghel beheert kunstgroep de Compagnie de Fabriekswinkel. Een bijzondere winkel waar kunst en design te zien en te koop zijn met als doel professionele en betaalbare kunst dichter bij de mensen te brengen.

"Omdat we geen commerciële zaak zijn waar winst maken voorop staat, is het voor kunstenaars en designers een interessante plek hun werk aan het publiek te tonen en te verkopen.Ondertussen zijn we zes dagen per week open. Om die openingstijden te kunnen houden zijn we steeds op zoek naar vrijwilligers die ons enthousiaste team komen versterken", laat het team achter de Fabriekswinkel weten.
Als vrijwilliger kun je meedenken en meewerken aan nieuwe mogelijkheden. Je bent ook gastvrouw/-heer. Je krijgt een rondleiding over de Noordkade, zodat je mensen wegwijs kan maken in het gebouw. Ook krijg je informatie over de diverse exposities om vragen van bezoekers te kunnen beantwoorden.

Autonomie
Als vrijwilliger heb je zelf de regie over je tijden van inzet. "We werken nu in dagdelen van drie uur. Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 uur tot 14.00 uur en van 14.00 uur tot 17.00 uur. Op zondag van 14.00 uur tot 17.30 uur. Soms zijn er speciale gelegenheden waarbij we ruimere openingstijden hebben of zelfs met meer mensen in de winkel staan."

Heb je interesse in kunst en cultuur, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en vind je het geen probleem alleen te werken of op drukke dagen met een collega samen? Stuur dan een mail naar: joopschuurmans@decompagnie.art.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant