Het personeel van de Proeffabriek is er klaar voor.
Het personeel van de Proeffabriek is er klaar voor.

Vier het Noord Kerstfestijn met de smaakmakers

Algemeen 491 keer gelezen

VEGHEL | Feestmaand december staat weer voor deur met voor velen als hoogtepunt de viering van kerstmis. Het is een speciale tijd van warmte, gezelligheid en samenzijn met familie en vrienden. De Smaakmakers van de Proeffabriek op de Veghelse Noordkade pakken daarom groots uit met een heus Noord Kerstfestijn.

Wat kun je allemaal verwachten? Een sfeervolle kerstmarkt, een wensboom, de mogelijkheid om zelf kerstpakketten te shoppen of juist een kant en klaar kerstpakket te bemachtigen. Verder zijn er gezellige kerstborrels en op Eerste en Tweede Kerstdag en hebben de Smaakmakers hun deuren gewoon geopend.

Wensboom
Bij Smaakmaker Tinks, nabij de ingang van de Proeffabriek, komt in de grote zandloper een speciale kerstboom. Iedereen die dat wil, kan zijn of haar kerstwens in deze boom hangen. Daarvoor zijn gratis wenskaarten beschikbaar die onder andere uitgedeeld worden door de kerstman. Voorwaarde is wel dat de wens op de wenskaart voor iemand anders is bestemd, dat past immers bij de kerstgedachte. Alle kerstwensen worden nog voor kerst door een jury beoordeeld. Op kerstavond worden de winnaars van deze kerstwensenactie bekend gemaakt. Een gedeelte van de opbrengst van het Noord Kerstfestijn gaat naar de speciale Smaakmakers Nieuwjaarslunch. De Smaakmakers houden namelijk zelf ook van Brabantse gezelligheid. De Nieuwjaarslunch is speciaal voor alleenstaande ouderen. Een uitgebreide Brabantse koffietafel in De Proeffabriek, die wordt uitgeserveerd door de Smaakmakers zelf. De smaakmakers Nieuwjaarslunch wordt gehouden begin januari. Wil jij iemand opgeven, dat kan via: www.proef-fabriek.nl.

Kerstmarkt
Wie de smaak van de kerst wil proeven en helemaal in de juiste kerstsfeer wil komen, die moet naar de Kerstmarkt in de Proeffabriek op zondag 16 december komen. Tijdens deze kerstmarkt, die vanaf 12.00 uur op volle toeren draait, zijn er ruim 40 ondernemers met kraampjes en activiteiten. Er klink kerstmuziek en de aankleding is geheel in 'Dickens stijl'. Je kunt zowel inspiratie opdoen als voorproeven.

Kerstpakketten
Wie op zoek is naar een kerst- of cadeaupakket voor familie, relaties of medewerkers zou zeker een Smaakmakers Proeffabriek kerstpakket moeten overwegen. Een
mooie tas gevuld met lekkernijen uit de Proeffabriek. Reserveren kan tot en met vrijdag 14 december.

Tokens
Wie als ondernemer of werkgever geen standaard kerstpakket wil geven, maar medewerkers en/of relaties de mogelijkheid wil bieden om zelf een kerstpakket samen te stellen, geheel naar eigen smaak en inzicht, kan ook prima terecht bij de Smaakmakers in de weken voor kerst. Je koopt hiervoor als bedrijf speciale tokens. Met deze tokens kunnen mensen naar hartenlust 'shoppen'. Als je er ook nog een speciale culinaire strippenkaart bij cadeau doet, kunnen ze onderweg, tijdens het shoppen, ook nog genieten van heerlijke drankjes en hapjes in kerststijl. Reserveren kan online. De 'shop je kerstpakket' dagen vinden plaats op: woensdag 19 december 17.00 uur tot 21.00 uur, donderdag 20 december 17.00 uur tot 21.00 uur en vrijdag 21 december van 17.00 tot 21.00 uur.

De Proeffabriek is op Eerste en Tweede Kerstdag geopend van 12.00 uur tot 18.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant