Vianen Vooruit en DAW komen niet tot scoren
Vianen Vooruit en DAW komen niet tot scoren Foto: HANNY VD LINDEN

2H: SSS'18 pakt koppositie in, Berghem Sport legt loodje in Vinkel bij EVVC

Voetbal 2.192 keer gelezen

Eveneens drie afgelastingen op deze door Pluvius zo ruim bedeelde zondag . Voor die geen dubbel programma hebben halen dat op 23 december in. SSS'18 won keurig van Helvoirt en schaarde zich naast Helvoirt. Door een beter doelsaldo mogen de Overloners zich  nu koploper noemen.

Vianen Vooruit en het bezoekende DAW kwamen niet tot scoren. Trainer Rob van der Ven: "Voor rust waren wij de betere ploeg. In de tweede helft was dat Vianen Vooruit. De 0-0 is in mijn optiek een terechte uitslag. Beiden teams kregen een paar kansen, maar uiteindelijk bleef het bij de stand waarmee het ook begon.

Vianen Vooruit - DAW (Foto Ingrid Willems)

Vianen Vooruit - DAW met een kans voor Vianen Vooruit (Foto Hanny van de Linden)

EVVC – Berghem Sport 4-2
EVVC trok vanmiddag op Sportpark De Zwaan aan het langste eind. Het bouwde een ruime voorsprong op , maar zakte toen wat weg door slordigheden. Michel Bodelier opende al vroeg voor EVVC en nadat Mark van de Ven er in de 13e minuut 2-0 van maakte was het EVVC dat nog sterker werd. Trainer Stephan Hesemans van EVVC: "We speelden een goede eerste helft met een zeer effectief EVVC. Dat konden we in de tweede helft nog uitbouwen." Rob van Dijk en Pim van der Doelen plaatsten de Vinkelaren in een zetel. Donny van Herpen verzachtte nog naar 4-1 maar ook de 4-2 van Jacky van Deutekom kon de vreugde niet terugbrengen bij de Berghemse getrouwen. Wel drukte de ploeg nog naar 4-3 maar doelman Frank van den Boogaard van EVVC bleek 18 karaats vanmiddag.

SSS'18 – Helvoirt 2-0
De club uit Overloon was voor dit topduel uitgeweken naar het kunstgrasveld. SSS'18 begon redelijk maar kwam niet tot scoren. Dat was ook op de bezoekers uit Helvoirt van toepassing waar Rico de Laat aardig liep te ballen, maar ook niet tot echte kansen kwam. Na rust werd SSS'18 dwingender wat zich  uitte in een treffer van Stan Venhuizen die uit een corner van Frits Lucassen raak kopte: 1-0. Na het doelpunt kwam Bas Joosten in het team. SSS'18 werd dreigender en na een prima aanval ging de bal wegens handspel op de witte kalkstip. Bas Joosten voltrok het vonnis en was tevens de maker van de 2-0 eindstand. Een prima coupe van trainer Ruud Vermeer die zijn team via een beter doelsaldo aan kop bracht van de tweede klasse H.