Afbeelding

TTCV sluit competitie af met ruime overwinning

Overige sport 405 keer gelezen

VEGHEL | De tafeltennissers van TTCV kunnen met een goed gevoel terugkijken op de rentree in de landelijke competitie. Hoewel het daarin gehanteerde speelsysteem (vier tegen vier) menig club kwetsbaar maakt bij blessures, omdat vervanging ‘op niveau’ extra moeilijk is, had het weinig invloed op het Veghelse team. Slechts tweemaal werd een beroep gedaan op een invaller. De resultaten waren zeer wisselend, maar redelijk conform de krachtsverhoudingen. Tegenover ruime verliespartijen tegen de top werd ‘dikke winst’ behaald op de lager geklasseerde teams.

Zo ook was degradant Never Despair afgelopen zaterdag in Den Bosch de klos. In het eerste deel moest TTCV erg wennen aan de omstandigheden en verliep de strijd nog gelijk op, maar daarna gingen alle remmen los.
Gerald van Berkel bleef ongeslagen (zonder gameverlies zelfs), Maarten van Grinsven bevestigde als materiaalspeler zijn kunde om de wedstrijd te ‘lezen’ en Daan Hamstra hervond zijn ritme en vorm. Beiden wonnen twee van hun drie partijen. Jammer genoeg bleef Alexandra Cano ‘op nul’ in haar enkelwedstrijden, maar droeg wel bij aan de winst in het dubbelspel. Eindscore: 8-5 voor TTCV.

TTCV sluit af met een vierde plaats bij haar landelijk debuut en kan daar zeker tevreden mee zijn. Het gaat nu met vakantie en zal in de zomerperiode de trainingen weer hervatten om in september de nieuwe competitie weer goed voorbereid aan te vatten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant