Afbeelding
Foto: William Opheij

Open Senioren Toernooi bij BC’67 Veghel

Overige sport 685 keer gelezen

VEGHEL | Badmintonclub BC’67 organiseert op 3 en 4 juni weer het Open Senioren Toernooi. Uiteraard zijn er weer deelnemers uit de Nationale Eredivisie van de badmintoncompetitie. Zij vormen dan ook altijd de kers op de taart. Dit is een sport-toernooi waar hoog niveau én gezelligheid hand-in-hand gaan.

De club vertelt: “We hebben voor het seniorentoernooi meer dan 200 deelnemers voor 20 onderdelen. Het is een allround toernooi waarbij spelers uit heel Nederland en ook leden van BC’67 Veghel van de partij zijn. We zijn benieuwd of dit weekend ook een adembenemende minutenlange rally met ruim 100 slagen te zien zal zijn. Het worden weer twee prachtige dagen en we nodigen iedereen van harte uit om te komen kijken naar dit sportspektakel op hoog niveau. Kom uw favorieten aanmoedigen en geniet van eredivisie-spelers. De toegang is gratis!”

Eerbetoon
Op de eerste speeldag is er een postuum eerbetoon voor Gijs Jansen. Hij was badmintonspeler en trainer van BC’67 Veghel. Samen met een wethouder staat de club stil bij zijn overlijden in maart en zijn betekenis voor de club en de badmintonsport.

Praktisch
Het programma ziet er als volgt uit. Op zaterdag 3 juni vinden van 9.00 tot 17.15 uur de wedstrijden plaats. Daarna is om 17.30 uur het eerbetoon aan Gijs Jansen. Van 18.00 tot 21.00 uur worden de resterende wedstrijden van die dag gespeeld. Op zondag vinden de wedstrijden plaats van 9.00 tot 16.00 uur, waarna de finalewedstrijd verwacht wordt vanaf 16.00 uur. Het Open Senioren Toernooi wordt gespeeld in Sporthal De Bunders, aan De Bunders 1 in Veghel. Toegang is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant