Van links naar rechts: Tonio van Berkel, Hein van Berkel, Freek Leenders en Miriam Leenders.
Van links naar rechts: Tonio van Berkel, Hein van Berkel, Freek Leenders en Miriam Leenders.

Leenders Loonbedrijf draagt activiteiten over aan Van Berkel Landschap & Infra

Zakelijk 5.896 keer gelezen

VEGHEL | Twee familiebedrijven met een gedeelde visie op agrarisch loonwerk bundelen hun krachten. Vanuit de wens om de bedrijfsvoering ook op de langere termijn te borgen heeft Leenders Loon- en grondverzetbedrijf B.V. besloten om alle activiteiten over te dragen aan Van Berkel Landschap & Infra B.V. 

Bij Van Berkel staat de derde generatie te trappelen om de kansen van de toekomst aan te pakken. “De klantgerichtheid en geografische ligging van beide bedrijven sluit erg goed op elkaar aan. Er ontstaat een krachtige combinatie met toekomstperspectief waarmee de hoge kwaliteit dienstverlening die klanten van ons gewend zijn blijft ontwikkelen”, laten ze bij Van Berkel weten.

Per 22 september worden de activiteiten, medewerkers en het materieel van Leenders Loonbedrijf ondergebracht bij Van Berkel Landschap & Infra B.V. Het team van Leenders blijft voorlopig opereren vanuit de locatie aan de Heidedreef 6 in Mariahout. Daarbij worden zij ondersteunt vanuit de locatie van Van Berkel aan de Doornhoek in Veghel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant