Christ van den Nieuwenhuizen en Pieter van Schaijk schudden elkaar de hand.
Christ van den Nieuwenhuizen en Pieter van Schaijk schudden elkaar de hand.

Christ van den Nieuwenhuizen draagt zijn bedrijf over

Zakelijk 2.224 keer gelezen

VEGHEL | Na een lange geschiedenis in de automatiseringswereld, draagt Christ van den Nieuwenhuizen per 1 januari 2023 zijn automatiseringswerkzaamheden over aan Pieter van Schaijk van Restart Systems. Christ leerde het vak bij een groot bedrijf in Veghel, waarna hij in 1994 de stap zette om een eigen automatiseringsbedrijf te starten. In al die jaren heeft hij een enorme ontwikkeling meegemaakt: van ponskaarten en diskettes naar de huidige technieken van netwerken, het internet en de cloud.

Christ werkt voornamelijk met en voor particulieren, kleine ondernemingen en scholen, met goede service als stevig fundament. Omdat hij er zeker van wil zijn dat zijn klanten diezelfde goede service blijven ontvangen, heeft hij gezocht naar een betrouwbare opvolger met een vergelijkbare instelling en motivatie.
Deze is gevonden in de persoon van Pieter van Schaijk van het Veghelse Restart Systems, dat ondertussen ook al bijna vijftien jaar bestaat. Pieter, voor velen geen onbekende, was op zoek naar passende uitbreidingsmogelijkheden. Dat is gelukt met deze overname.
Van Schaijk hanteert een vergelijkbare werkwijze als Van den Nieuwenhuizen en biedt dezelfde leveringspakketten aan, waaronder de solide systemen van het Duitse Terra.

Na alle klanten en werkzaamheden te hebben overgedragen, gaat Christ genieten van een welverdiend pensioen. Hij dankt alle klanten voor hun vertrouwen en voor de fijne samenwerkingen in de afgelopen jaren.
Restart Systems is te bereiken via: (0413) 85 10 96.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant