Juf Nanet en meester Paul trouwen in het bijzijn van hun leerlingen.
Juf Nanet en meester Paul trouwen in het bijzijn van hun leerlingen. Foto:

Liefde is...een juf en meester die met elkaar gaan trouwen

Onderwijs 7.223 keer gelezen

VEGHEL | Juf Nanet van der Horst (Bs de Bernadette) en meester Paul Ketelaars (de Pionier) zijn afgelopen vrijdag door de kinderen uit hun klas getrouwd. Binnenkort treden ze in het echt in het huwelijk.

Daar ging wel het één en ander aan vooraf. In projectvorm hebben de kinderen afgelopen weken kennis gemaakt met de tradities, (culturele) verschillen en taken/rollen van het huwelijk. De afsluiting van dit project heeft afgelopen vrijdag plaatsgevonden onder het toeziend oog van familie en ouders: een door de kinderen georganiseerde ceremonie op een prachtige locatie in Uden. 

Entertainmentcrew
Van bloemenmeisjes, decoratie, catering, getuigen tot een heuse entertainmentcrew. Aan alles was gedacht. De hele ceremonie werd aan elkaar gepraat door twee BABS’en (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand). Zij gaven de bezoekers een kijkje in het leven van juf Nanet en meester Paul. 

Liefdevolle trouwceremonie
Er werden lieve woorden gesproken, er was tijd voor een dansje, een liedje en zelfs een heus abc’tje over het leven van deze twee. “Van begin tot eind hebben wij als familie en gasten kunnen genieten van deze liefdevolle trouwceremonie. Een goede generale repetitie voor de ‘echte’ dag over een paar weken”, laten ze op de Bernadette en de Pionier weten.


Juf Nanet en meester Paul trouwen in het bijzijn van hun leerlingen.

Voor alle betrokkenen was het een bijzondere dag. Het blijft toch speciaal om dit als leerkrachten samen met de kinderen van twee verschillende scholen te mogen beleven. Er wordt nog altijd nagenoten van de festiviteiten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant