De opgehaalde kleding wordt gedoneerd aan Leger des Heils ReShare.
De opgehaalde kleding wordt gedoneerd aan Leger des Heils ReShare. Foto:

Mode met een Missie: lever je oude kleding in bij Ter Horst van Geel

Algemeen 726 keer gelezen

VEGHEL | Hangt jouw kast vol met oude kleding die je niet meer draagt? Dan is het nu tijd voor de grote lenteschoonmaak. Verzamel al je oude, draagbare en schone kleding in een tas en lever deze in bij Ter Horst van Geel. De opgehaalde kleding wordt gedoneerd aan Leger des Heils ReShare en voor elke veertig ingeleverde kledingstukken plant de modezaak een boom via Trees for All. 

Natuurlijk kan je altijd je oude kleding inleveren bij Ter Horst van Geel, maar van maandag 15 tot en met zondag 28 april zit er een extra voordeel aan voor de klant. “Veel mensen hebben oude kleding in hun kast hangen die ze niet meer gebruiken. Dat vinden wij zonde”, zegt Peter ter Horst. Hij vervolgt: “Daarom willen we in deze twee weken de klant extra motiveren om hun oude kleding in te leveren. Via deze donatie helpt de klant een ander én krijgen ze 250 fraaipunten ter waarde van 5 euro shoptegoed cadeau. Dubbele winst dus.”

Samenwerking met Leger des Heils & Trees for All
Ter Horst van Geel draagt op allerlei manieren hun steentje bij. Zo houden ze de winkeldeuren dicht bij extreme kou of warmte, rijden ze twee keer per week een efficiënte route langs alle winkels, verkopen ze verschillende merken met duurzame kleding en maken ze gebruik van duurzame materialen bij de verbouwingen van hun filialen. Daarnaast geeft Ter Horst van Geel dus ook oude kleding een tweede leven via ReShare en planten ze meer dan 250 bomen per jaar via Trees for All.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant