GDW Goede Doelen Week
GDW Goede Doelen Week

Achtste editie Goede Doelen Week goed verlopen: ‘Alle vrijwilligers bedankt voor jullie inzet’

Algemeen 611 keer gelezen

VEGHEL | De achtste editie van de Goede Doelen Week Veghel (GDW Veghel) is vorige week goed verlopen. Wat er in totaal is opgehaald voor de negentien fondsen wordt later bekendgemaakt. De taakgroep Financiën verzorgt de verwerking van alle donaties en maakt zo snel mogelijk de opbrengst bekend. Dan wordt ook de verdeling per fonds duidelijk. De eerste indruk is dat de Veghelaren gul hebben gegeven.

Stichting Goede Doelen Week Veghel kan terugkijken op een goed verlopen collecteweek. Met dank aan de honderden vrijwilligers. “Dit jaar was een van de speerpunten het verbeteren van de communicatie in de nieuwbouwwijken. Daarom werd in Veghels-Buiten, in de zogenaamde uitdeelweek, huis-aan-huis meer uitleg gegeven over de GDW-collecte en werd de collecte-envelop met formulier persoonlijk overhandigd”, vertelt Iris Bogers van Goede Doelen Week Veghel. Ze vervolgt: “Alle collectanten en andere vrijwilligers hartelijk dank voor jullie inzet, samen hebben we er een succes van gemaakt. Dit jaar kregen al deze vrijwilligers een lekkere attentie van Pieperz.” GDW Veghel bedankt alle sponsoren voor de medewerking aan deze collecteweek. “Ook de gastvrijheid van Bibliotheek Veghel willen we niet onvermeld laten. We zijn blij dat we de ruimte mogen gebruiken om de collectanten en wijkhoofden te ontvangen.”

Online doneren
De collectant gemist? Er is een mogelijkheid tot online doneren. Meer informatie hierover is te vinden op: www.goededoelenweekveghel.nl. GDW Veghel wil in het voorjaar van 2025 de Goede Doelen Week Veghel opnieuw organiseren. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant