Het team achter Orthodontistenpraktijk Veghel met op de voorgrond Ricardo Ophof en Adela Tomán.
Het team achter Orthodontistenpraktijk Veghel met op de voorgrond Ricardo Ophof en Adela Tomán. Foto: T.J. Eshuis

Orthodontistenpraktijk Veghel is verhuisd en klaar voor groei

Algemeen 3.837 keer gelezen

VEGHEL | Orthodontistenpraktijk Veghel is sinds 1 maart werkzaam vanuit een nieuwe locatie. De praktijk is verhuisd van de Beatrixsingel naar Stadhuisplein 47 in Veghel.

De nieuwe praktijk is voorzien van de modernste technologieën. “Hierdoor kunnen we de nieuwste behandelingen op het gebied van orthodontie aanbieden, met een focus op behandelingen met de doorzichtige beugels van Invisalign. Zo kunnen we bij iedere patiënt een mooi en sterk gebit creëren, zonder dat iemand ziet dat je een beugel draagt. Gedurende de gehele behandeling zetten wij ons volledig in voor de patiënt, met als doel om onze patiënten trots te maken”, laten ze bij de Veghelse orthodontistenpraktijk weten.

Wilma van Beers
Orthodontistenpraktijk Veghel kent een rijke geschiedenis. De praktijk is 36 jaar geleden opgericht door Wilma van Beers. Twintig jaar geleden is Ricardo Ophof toegetreden tot de praktijk. In de daaropvolgende jaren groeide het patiëntenbestand gestaagd. Na de pensionering van Wilma van Beers is Adela Tomán toegetreden tot de praktijk. Met de verhuizing naar een nieuwe locatie zijn ze klaar voor verdere groei.


De nieuwe Orthodontistenpraktijk Veghel.

Open dag
Op donderdag 21 april opent de praktijk haar deuren voor belangstellenden. Van 18.00 tot 20.00 uur staat het team van Orthodontistenpraktijk Veghel klaar voor een kennismaking en een rondleiding door de praktijk. Iedereen is van harte welkom. Tijdens de open dag kun je een gratis consult krijgen. “Dit consult bestaat uit een korte afspraak waarbij we kijken of een beugel noodzakelijk is. We maken een digitale scan van je tanden. Aan de hand hiervan kunnen we je het eindresultaat van een Invisalign behandeling laten zien”, meldt Orthodontistenpraktijk Veghel.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant