MOMfest verhuist naar Veghel
MOMfest verhuist naar Veghel

MOMfest voor het eerst op de Noordkade

Algemeen 890 keer gelezen

VEGHEL | Therapy? en Claw Boys Claw zijn de eerste headliners van MOMfest op de nieuwe locatie op de Noordkade in Veghel. MOMfest is op zaterdag 26 januari. 

MOMfest trapt traditegetrouw het festivalseizoen af, maar nu voor het eerst op de nieuwe locatie op de Noordkade in Veghel. "We hebben voor deze 26ste editie ook meteen een super vet affiche met onder andere Therapy? en Claw Boys Claw. George Baker komt als special guest mee met de Reservoir Dogs Band", aldus de organisatie.

Drie podia en vijftien acts
Een dikke line-up met wel vijftien acts. Zoals gezegd, de meest in het oog springend zijn het Noord-Ierse Therapy? en Claw Boys Claw. Deze twee zijn de onbetwiste headliners op MOMfest 2019. Maar ook opvallend is de komst van George Baker samen met de Reservoir Dogs Band zal hij een diverse nummers vertolken uit de welbekende Quintin Tarantino films. Zijn eigen Little green bag mag natuurlijk niet ontbreken. The Unforgiven is de nummer één Metallica tribute, Vannstein brengt een geweldige vuurshow mee om hun voorbeeld Rammstein zo dicht mogelijk te benaderen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant