Danny (L) gaat de New York Pizza vestiging in Veghel runnen.
Danny (L) gaat de New York Pizza vestiging in Veghel runnen.

New York Pizza is open: 'We zitten ideaal'

Algemeen 3.625 keer gelezen

VEGHEL | New York Pizza aan het Stadhuisplein in Veghel is maandagmiddag om 16.00 uur officieel opengegaan. Danny Wartenbergh (33) uit Eindhoven gaat de Veghelse franchisevestiging runnen. "De locatie is perfect. Ik heb er zin in", laat hij weten.

Danny heeft de laatste jaren ervaring opgebouwd in de horeca. Hij had in Eindhoven vierenhalf jaar een eigen friettent (Ons Danny) en daarvoor heeft hij acht jaar, waarvan zes als bedrijfsleider, gewerkt bij de McDonald's in de binnenstad van Eindhoven.

Maandag ging zijn nieuwe avontuur van start. "We hebben keihard gewerkt om de zaak op tijd af te krijgen. Dat is gelukt en nu is eindelijk het moment daar dat we open zijn. New York Pizza staat wat mij betreft gelijk aan: smaak, kwaliteit en service. We volgen tevens de laatste trends, zo hebben we een veganpizza in het assortiment en glutenvrije bodems", aldus de 33-jarige Danny.

Zichtlocatie 
Anders dan de naam doet vermoeden, is New York Pizza een Nederlands bedrijf. De ondernemer uit Eindhoven kwam via-via in contact met de pizza fastfoodketen "Ik heb me verdiept in het bedrijf en het concept sprak me aan. Zij hebben deze locatie voor me gevonden en toen is het allemaal snel gegaan. Ik wilde per se in Brabant blijven werken, want ik ben zelf ook echt een Brabander. We zitten ideaal. Het is een echte zichtlocatie."

Het personeel gaat zich verplaatsen per fiets en per scooter.

De zaak ziet er fris en nieuw uit. Danny: "We kunnen hier jaren mee vooruit. De klant kan bij ons de pizza komen afhalen, maar we bezorgen ze ook met alle plezier thuis." New York Pizza in Veghel start met vier fietsen en drie scooters. "Wanneer we merken dat het te druk wordt dan regelen we een extra fiets of scooter."

Openingsactie
De openingsactie loopt van 22 tot en met 28 oktober. Alle pizza's die dan worden afgehaald kosten maar 2.99 euro. Naast pizza's zijn er onder andere pasta's en salades verkrijgbaar bij New York Pizza.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Danny (L) gaat de vestiging in Veghel runnen.
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant