De toegang tot Foodstock Veghel is gratis.
De toegang tot Foodstock Veghel is gratis.

Foodtruck festival strijkt voor het eerst neer op de Noordkade

Algemeen 1.502 keer gelezen

VEGHEL | De Noordkade is dit jaar het decor voor de eerste editie van Foodstock Veghel. Tijdens dit driedaagse evenement, van vrijdag 24 augstus tot en met zondag 26 augustus kunnen bezoekers genieten van eten, drinken en muziek. De toegang is gratis.

De naam Foodstock verwijst natuurlijk naar het legendarische festival Woodstock, de organisatie heeft bewust gekozen voor een verwijzing naar dit festival. Woodstock had als motto '3 days of peace and music' en Foodstock wil ook voor jong en oud een plek zijn om ongedwongen te genieten van elkaar en de muziek. Om deze reden is Foodstock dan ook alle dagen gratis toegankelijk.

Programma
Met een aanbod van zo'n twintig foodtrucks met Surinaams, Mexicaans, Indonesisch, Italiaans en nog veel meer kent Foodstock een breed aanbod uit allerlei werelddelen. Uiteraard is ook aan de vegetarische bezoeker gedacht met gezond powerfood bestaande uit pure duurzame producten. Daarnaast is er gezorgd voor een variabel muziekprogramma met veel verschillende stijlen. Organisator Davy Versfeld van FT Productions: "We hebben het programma bewust erg breed gehouden met voor ieder wat wils. Op vrijdag starten we met TinWishTin, in de avond een hosting van het populaire concept Bontgenoten. Op zaterdag zorgt wederom TinWishTin overdag voor een breed scala aan diverse stijlen. Vanaf 19.00u neemt het Veghelse Planet Love het muzikale stokje over met op het programma Julian Alexander, Joe Wilkens & Niels Sterken B2B met Naughty Nik. De zondag is de echte familiedag met een spetterd optreden van de Broadway Brassband. Extra aandacht hebben we besteed aan onze jongste gasten, zij kunnen zich vermaken bij de ballonenclown, tijdens diverse kinderactiviteiten van Luna Events en Circus Sambal op zaterdag. Uiteindelijk moet iedereen van 0 tot 100 jaar zich op Foodstock kunnen amuseren."

Parel van de Meierij
Over de keuze voor Veghel en de Noordkade in het bijzonder zegt Davy het volgende: "Het is een plaats in opkomst waar steeds meer leuke evenementen plaatsvinden. Belangrijke voorwaarde voor ons is dat we een goede en mooie locatie kunnen vinden die daarnaast goed te bereiken is, dat is met de Noordkade meer dan gelukt. Veghel wordt niet voor niets de Parel van de Meierij genoemd, we hopen dan ook veel mensen uit deze regio te mogen begroeten."

Openingstijden:
Vrijdag 24 augustus van 16.00 uur tot 00.00 uur.
Zaterdag 25 augustus van 14.00 uur tot 00.00 uur.
Zondag 26 augustus van 12.00 uur tot 21.00 uur
Kijk voor meer informatie op:
www.festival-foodstock.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant