Afbeelding

54ste Ronde van Heeswijk start zondag

Sport 732 keer gelezen

HEESWIJK-DINTHER | Stichting Wielerevenementen Bernheze organiseert op zondag 22 mei weer de Ronde van Heeswijk. Het wielercriterium wordt onder de vlag van de KNWU (Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie) georganiseerd en zal tevens twee regio-kampioenschappen bevatten.

Er worden die dag drie KNWU-wedstrijden verreden. Als eerste gaan om 11.15 uur de nieuwelingen van start. Daarna is de start van de wedstrijd voor de Masters (regio-kampioenschappen) om 12.30. Als laatste is de start voor elite mannen/beloften (regio-kampioenschappen) om 14.30 uur. Van den Akker Aqua Service is als hoofdsponsor nauw bij dit evenement betrokken en ondersteunt de organisatie bij haar vele werkzaamheden.

Retro wedstrijd
Ook vindt voor de derde keer een recreatieve wedstrijd plaats voor uitsluitend ‘retrofietsen. In traditionele kledij en op originele fietsen van destijds, zullen de deelnemers onderling een sportieve wedstrijd aangaan. Deze wedstrijd gaat van start om 10.00 uur.

Praktisch
De start/finish is gesitueerd in de Abdijstraat. De inschrijving vindt voor de derde keer plaats in de ‘Abdijstaete’. Dit complex van Driestroomhuis Met Elkaar ligt in de directe nabijheid van de start/finish. De organisatie laat weten: “We kijken uit naar deze sportieve dag en gaan samen met de enthousiaste vrijwilligers en de sponsoren weer een prachtig wielerevenement op de kaart zetten. We nodigen u van harte uit om op deze dag een kijkje te komen nemen. De toegang is gratis.” 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant