Team Douglas heeft er zin in.
Team Douglas heeft er zin in.

Parfumerie Douglas is verhuisd: 'De nieuwe locatie past bij ons'

Zakelijk 4.009 keer gelezen

VEGHEL | Douglas is sinds vorige week verhuisd van de Meijerijgaarde naar de Hoofdstraat in Veghel. "De nieuwe locatie past beter bij ons. Het is een mooiere winkel en deze straat leeft wat meer dan de Meijerijgaarde", legt Renate Rovers van Douglas uit.

Het openingsweekend is goed verlopen. Renate: "Het was een succes. Veel klanten hebben kennisgemaakt met de nieuwe winkel. De doorloop in deze straat is super." Er is niet veel veranderd ten opzichte van de vorige winkel. Het assortiment is iets uitgebreid. "Benefit, Tom Ford en Guerlain zijn toegevoegd aan al onze producten die de klant van ons gewend is. Vooral die eerste twee zijn erg exclusief. Verder verkopen we ook Rituals. Veel mensen weten dat niet", vertelt Carien van Boxtel, een collega van Renate.
Parfumerie Douglas is een van de grootste spelers op de Europese cosmeticamarkt. Bij Douglas kan men terecht voor geurtjes, verschillende verzorgingsproducten (waaronder huid en haar), make-up en meer. Zowel voor de man als voor de vrouw heeft de zaak in de Hoofdstraat een breed assortiment. "Met de nieuwe parkeerregeling in Veghel is het ideaal om hier even langs te komen. De nieuwe winkel is indrukwekkender en uitdagender", vindt Renate.

Uniek
Uniek zijn ook de schoonheidsinstituten boven de winkel. "Er zitten twee schoonheidssalons waar men onder andere terecht kan voor definitief ontharen, verschillende gezichtsbehandelingen en voor uw OPI gellak", aldus Renate.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant