De kerk in Boerdonk.
De kerk in Boerdonk. Foto:

Fototentoonstelling met foto’s uit Erp, Keldonk en Boerdonk

Kunst en cultuur 1.435 keer gelezen

BOERDONK | Albert Heijn gaf eind 2023 een historisch fotoplakboek uit met oude foto’s uit Erp, Keldonk en Boerdonk. Dit gebeurde in samenwerking met de Hkk Erthepe. Het werd een succes.

Om de mensen in de kerkdorpen Erp, Keldonk en Boerdonk nog meer te betrekken bij de historie is er een project opgestart Historisch Erp, Keldonk en Boerdonk. Het project bestaat uit een lezing, filmavond, fototentoonstellingen en een tentoonstelling verdeeld over de kerkdorpen.

Fototentoonstelling
De eerstvolgende activiteit is in Boerdonk. Deze bestaat uit een fototentoonstelling voortbordurend op de historische foto’s in het fotoplakboek van Albert Heijn. Verder wil de fotowerkgroep van de gelegenheid gebruik maken om namen te vinden bij foto’s die nog niet of gedeeltelijk bekend zijn. Ook is er een mogelijkheid om een kijkje te nemen in het fotobestand van ongeveer 10.000 foto’s van de Hkk Erthepe.
Volgens Wim Kuijten, secretaris van Hkk Erthepe, voldoende reden om binnen te lopen, om elkaar te ontmoeten, samen foto’s kijken en een stukje historie op te rakelen.
De fototentoonstelling is op zondag 21 april van 11.00 tot 17.00 uur in het Gemeenschapshuis Den Hazenpot in Boerdonk. Iedereen is welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant