Patrik Puyn (l) en Peter van den Elsen. (foto: Henk Lunenburg)
Patrik Puyn (l) en Peter van den Elsen. (foto: Henk Lunenburg)

Nieuwe cadeaukaart Uden centrum gelanceerd

Centrum 2.170 keer gelezen

UDEN | De collectieve nieuwe cadeaukaart voor het centrum van Uden is woensdag officieel gelanceerd. Met de kaart kan je bij meer dan 100 bedrijven in het centrum terecht, zowel bij de horeca en retail, als bij het theater en dienstverleners.

De kaart is een initiatief van, en samenwerking tussen Stichting Uden Centrum Cadeaukaart, Uden Centrum Ondernemers, en Stichting Uden Centrum Management. “Met de kaart willen we extra omzetten voor het centrum en de deelnemende ondernemers genereren”, legt centrummanager Peter van den Elsen uit. Hij droeg de kaart tijdens een ondernemersborrel symbolisch over aan de voorzitter van Stichting Uden Centrum, Patrik Puyn. “Iets wat je in andere plaatsen waar de cadeaukaart al gebruikt wordt, ook ziet gebeuren. Op die manier bieden we alle ondernemers een steuntje in de rug.” Deelname aan de cadeaukaart kost de ondernemer zelf niets. “De kaart wordt door Uden Centrum Ondernemers en Stichting Uden Centrum Management gefinancierd, zodat het geld dat met de cadeaukaart wordt opgehaald, ook echt voor de ondernemer is. In totaal doen er vooralsnog 107 ondernemers mee; 25 horecazaken, 72 winkels, elf dienstverleners en één culturele instelling, Markant.”

Kerst
De cadeaukaart is van creditcard formaat, voorzien van een QR-code en magneetstrip en is op te waarderen van 5 tot en met 150 euro. “Je kunt het geld natuurlijk in delen besteden, bij verschillende zaken”, aldus Peter. De kaart is voorzien van een luxe cadeauverpakking en blijft vanaf de dag van aankoop tot 2 jaar geldig. “De cadeaukaart is ook een heel leuk kerstgeschenk voor de medewerkers van Udense bedrijven. Desgewenst stellen we met de bedrijven een leuk kerstpakket samen!”

Verkooppunten
De kaart is te verkrijgen op acht locaties in het centrum, te weten Café de Preek, De Eetkaamer, Omdat, Ons Caffeej, OONIVOO Wines & More, Plus Botermarkt, Primera, en Wijnhuis Uden. Voor meer informatie, een actueel overzicht van deelnemende bedrijven en verkooplocaties ga je naar hartvanuden.nl/cadeaukaart.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant