Lentemarkt bij de Kildonkse molen in Heeswijk-Dinter.
Lentemarkt bij de Kildonkse molen in Heeswijk-Dinter. Foto:

Lentemarkt bij de Kilsdonkse Molen in Heeswijk-Dinther

Algemeen 1.043 keer gelezen

HEESWIJK-DINTHER | Tijdens de Nationale Molendagen van 11 en 12 mei wordt op zondag de Lentemarkt georganiseerd. Van 11.00 tot 17.00 uur is er een braderie en een lentemarkt bij de Kilsdonkse Molen in Heeswijk-Dinther. 

Beide molens zullen in werking zijn en de rondleiders en molenaars kunnen al je vragen beantwoorden. Ook vaart die dag de Fluisterboot, reserveren hiervoor is wel noodzakelijk.

Tuinvingers
De braderie heeft voor ieder wat wils met onder meer streekproducten, de imker, hebbedingetjes, verse asperges en aardbeien en natuurlijk de eigen molenproducten, vers gebakken Koffiebroodjes van het eigen meel, Buffelmelkproducten, TukTuk de Halm, Sylk Plaza en de tuin wordt niet vergeten. De kramen van Moes en Tuin, Stichting ALS met eenjarige planten en de Hosta’s van mevrouw Coppelmans laten de ‘tuinvingers’ kriebelen.

Touwslager
Voor de kinderen is er van alles te beleven. Ze kunnen onder andere bij de touwslager hun eigen springtouw komen maken, er is springkussen en ijsjes van de Cleefse Hoeve.
De horeca heeft met zijn grote buitenterras een mooie plek om te kunnen genieten van een drankje en een hapje. In de middag geeft de HD Bigband een muzikaal tintje aan de middag.

Verwennen
Als het aan de organisatie ligt reden genoeg om een kijkje te komen nemen en de moeders te verwennen op deze Moederdag, zondag 12 mei.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant