De Vaderdag Vlooienmarkt is op zondag 16 juni.
De Vaderdag Vlooienmarkt is op zondag 16 juni. Foto:

Veghelse Vaderdag Vlooienmarkt biedt gratis kramen aan

Algemeen 1.916 keer gelezen

VEGHEL | Ieder jaar transformeert de Markt in Veghel tot een bruisend centrum van gezelligheid tijdens de traditionele Vaderdag Vlooienmarkt, een evenement met een rijke historie, georganiseerd door de enthousiaste leden van de Kuussegatters en het Sint Barbaragilde.

“Dit jaar zetten we deze traditie voort met een bijzondere toevoeging. In een tijd waarin het belang van maatschappelijke betrokkenheid en ondersteuning nooit eerder zo duidelijk was, hebben we besloten om iets terug te geven aan de gemeenschap die ons evenement elk jaar tot een groot succes maakt. Daarom bieden we twee gratis kramen aan voor lokale maatschappelijke organisaties uit Meierijstad die een belangrijke bijdrage leveren aan de samenleving”, laat de Veghelse carnavalsvereniging weten. “Onze gemeenschap kent veel organisaties die zich dag in, dag uit inzetten voor het welzijn van anderen. Van liefdadigheidsinstellingen tot culturele verenigingen, deze organisatiesmaken een wereld van verschil in het leven van velen. Wij geloven dat het aanbieden van deze gratis kramen niet alleen een kans is voor deze organisaties om wat extra inkomsten te genereren en hun belangrijke werk te promoten, maar ook een manier voor ons als gemeenschap om onze waardering te tonen voor hun onvermoeibare inzet.”

Loting
Aanmelden om kans te maken op deze gratis kramen kan hier. Zorg dat je aanmelding voor 20 april binnen is. De gelukkige winnaars worden via een loting gekozen en bekendgemaakt.
Wil je alsnog een kraam huren op de gezellige markt dan kan dit hier.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant