Afbeelding
Foto:

Meierijstad verkoopt zes bedrijfskavels in Veghel

Algemeen 3.256 keer gelezen

VEGHEL | De gemeente Meierijstad gaat zes bedrijfskavels aan de A50 verkopen. De percelen liggen op bedrijventerrein De Dubbelen in Veghel. De vraag naar bedrijfsgrond in Meierijstad is groot en er wordt flinke belangstelling verwacht. De grond wordt via een openbare uitgifteprocedure uitgegeven. Alle bedrijven in Meierijstad, die interesse hebben in een kavel, krijgen zo de kans om in aanmerking te komen voor de koop van een kavel.

Voor de uitgifteprocedure is een uitgifteprotocol opgesteld. Vooral ambities op het gebied van economie, duurzaamheid en stedenbouw hebben in dit protocol een plek gekregen. Dit om ervoor te zorgen dat de kavels op een vooruitstrevende en toekomstbestendige manier worden ingericht. Voor de gemeente en de leefomgeving is dit van groot belang en het past in het huidige tijdsbeeld.

“Ik nodig bedrijven graag uit om deel te nemen aan deze mooie ontwikkeling, die zorgt voor verdere economische bloei en uitbreiding van een verantwoord en duurzaam bedrijventerrein in Meierijstad”, vertelt wethouder economie Jan Goijaarts.

Start uitgifteprocedure
De uitgifteprocedure is gestart via: www.meierijstad.nl/uitgiftegrond. Bedrijven hebben tot en met 26 januari de gelegenheid om zich in te schrijven. Daarna vindt de selectie plaats en gaat het vervolg van de procedure van start. Bedrijven die voldoen aan de selectiecriteria mogen door naar de gunningsfase. Het plan met de meeste punten wint de gunning voor de betreffende kavel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant