Afbeelding

‘Barbecue zaterdag’ bij de Diepvriesspecialist: proeven en beleven

Algemeen 1.833 keer gelezen

VEGHEL | De Diepvriesspecialist (Van Rijsingen) heeft zaterdag 27 mei een barbecue-dag gepland. Leuk voor jong en oud. Kom diverse producten proeven en beleef wat het gemak van diepvries is. Dit is het startschot om komende maanden iedere maand een nieuw thema te presenteren. “De thema’s houden we nog even voor ons”, aldus Patrick Cissen. Iedereen is van harte welkom. 

“Ons assortiment is vriesvers, het kan bijna niet verser”, legt Cissen uit. Hij vervolgt: “Onze producten worden binnen 24 uur diepgevroren. De smaak, structuur én alle vitaminen blijven zo behouden.”
De Diepvriesspecialist organiseert deze BBQ-dag als startschot van de BBQ-maand. De hele maand juni is er een actie met 10 procent korting op het gehele assortiment BBQ vlees (uitgezonderd lopende acties). Cissen: “Niet onbelangrijk om te vermelden is dat ons vlees vriesvers binnen komt van een slagerij uit de regio. We werken veel met elkaar samen en leren van elkaars expertise. Op deze dag zullen zij het assortiment ook volop laten proeven aan alle geïnteresseerden.”
Aan de kinderen is ook gedacht: er is een springkussen, er worden boerenroomijs uitgedeeld en een jongleur geeft een clinic.

Proeven en beleven
Buiten de winkel is er van alles te beleven én te proeven. Ook kunnen bezoekers binnen terecht om met verschillende zomerse producten uit de diepvries kennis te maken. Diepvriesfruit dat omgetoverd wordt tot een verse smoothie. Boerenroomijs met verse aardbeien óf een portie loaded fries

Verspilling en duurzaamheid
“Niet iedereen heeft in de gaten dat vriesvers letterlijk vers is”, zegt Cissen. “Bij sommigen is het echt een ondergeschoven kindje. Het is een grote misvatting dat eten uit de diepvries waterig smaakt. Het is wel van belang dat de verpakking of tips van onze collega’s geraadpleegd worden voor de juiste manier van ontdooien en/of bereiden. Wat veel mensen ook niet weten, is dat sommige producten al van oudsher ingevroren worden. Carpaccio bijvoorbeeld, dat wordt bevroren gesneden en daarna ontdooid, om zo die mooie dunne plakjes te kunnen verkrijgen.”
De Diepvriesspecialist past uitstekend in de huidige tijd van bewustwording en het tegengaan van verspilling. “Je pakt precies de portie uit de vriezer die je daadwerkelijk gebruikt en gooit daarmee weinig tot niets weg. Duurzaam, verantwoord en met een groot gebruiksgemak”, besluit Cissen.

Zie www.diepvriesspecialist.nl voor de leukste acties.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant